You are currently viewing Γέλιο και Ζώδια: Όταν τα άστρα γελούν μαζί μας

Γέλιο και Ζώδια: Όταν τα άστρα γελούν μαζί μας

Spread the love

Κριός

(21 Μαρτίου έως 19 Απριλίου)

Ένας Κριός έχει μια πολύ αστεία και οικία προσέγγιση στο χιούμορ. Είναι εξαιρετικά πνευματώδεις και είναι από τα πιο αστεία άτομα του Ζωδιακού.

Ταύρος

(20 Απριλίου έως 21 Μαΐου)

Ένας Ταύρος είναι πολύ παρατηρητικός . Δεν συνειδητοποιούν καν ότι είναι ξεκαρδιστικοί επειδή παίρνουν από το περιβάλλον τους και απλώς χτίζουν με την ορμή τους. Ποτέ δεν έχουν πρόβλημα να γελάσουν με τον εαυτό τους και είναι συχνά οι πρώτοι που κάνουν ένα πνευματώδες αστείο για κάτι που έκαναν ή για μια γκάφα που βίωσαν.

Δίδυμοι

(22 Μαΐου έως 21 Ιουνίου)

Γρήγοροι στην απορρόφηση, θυμούνται πολύ καλά τα αστεία και μπορούν να γελάσουν με οτιδήποτε. Αυτό το ζώδιο είναι πιο επιρρεπές στο να κοροϊδεύει κάποιον, αλλά όχι με κακό τρόπο, είναι συνήθως επειδή ενδιαφέρεται.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου)

Συχνά υποτιμώντας τον εαυτό του, ένας Καρκίνος έχει έναν περίεργο τρόπο να είναι αστείος. Τείνουν να αυτοσαρκάζονται για να παραμείνουν αστείοι και συνήθως μπορούν να βρεθούν να κάνουν ανόητες εκφράσεις προσώπου για να γελάσουν γρήγορα.

Λέων

(23 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου)

Ένας Λέων θα σας κολλήσει με το χιούμορ του και το ξέρει. Έχουν την ικανότητα να καταλαβαίνουν τα πάντα γύρω τους και να σερβίρουν αστεία για αυτά τα πράγματα απρόσκοπτα. Θα χρησιμοποιήσουν την υπερβολή για να κάνουν τους ανθρώπους να γελάσουν και συχνά θα βρεθούν ομάδες να γελούν δυνατά παρουσία τους.

Παρθένος

(23 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου)

Ο Παρθένος τείνει να χρησιμοποιεί παράπονα για να κάνει τους ανθρώπους να γελούν . Θα κοροϊδεύουν ενώ θα είναι πνευματώδεις για τα θέματα που έχουν με τον κόσμο, διασκεδάζοντας τους γύρω τους πολύ εύκολα.

ΖΥΓΟΣ

(23 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί τείνουν να είναι εξαιρετικά σαρκαστικοί και τους αρέσει να λένε ιστορίες που καταλήγουν σε ουρλιαχτό γέλιο. Οι Ζυγοί είναι διασκεδαστές που θα πηγαίνουν πάντα σε μια εφαπτομένη και θα λένε μια μακρά ανάμνηση για γέλιο. Δεν τους εμποδίζει κανείς όταν ξεκινήσουν.

Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου έως 22 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί είναι οι κυρίαρχοι του σαρκασμού. Θα έχουν πάντα κάτι να πουν και συχνά μπορεί να είναι αγενείς σε όσους δεν τους γνωρίζουν αρκετά καλά. Σχολιάζουν συνεχώς πράγματα και μπορούν να χρησιμοποιήσουν παθητικό επιθετικό χιούμορ για να καταλάβουν την άποψή τους.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου)

Ένας Τοξότης θα μετατρέψει τα πάντα σε ένα αστείο ή μια ξεκαρδιστική ιστορία. Έχουν παρατηρητικές και σαρκαστικές στιγμές σε ό,τι αφορά το χιούμορ, και μπορούν να γίνουν η ζωή του πάρτι όταν αρχίσουν.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου έως 20 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι είναι οι επαγγελματίες της μπλόφας στο ζωδιακό. Μπορούν να κρατήσουν ένα σοβαρό πρόσωπο και τότε ξαφνικά θα ξεσπάσουν σε γέλια με τον εαυτό τους. Ο κόσμος δεν μπορεί παρά να γελάσει μαζί τους όταν συμβαίνει αυτό.

Υδροχόος

(21 Ιανουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου)

Ένας Υδροχόος είναι απλά αστείος με πολύ φυσικό τρόπο. Δεν προσπαθούν να είναι αστείοι ή να κάνουν τους ανθρώπους να γελούν, αλλά το κάνουν. Αυτό τους μπερδεύει και συχνά τους αφήνει να γελούν από σύγχυση.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου)

Ένας Ιχθύς είτε θα πει χαριτωμένες , αστείες ιστορίες, είτε θα είναι αντιπαθητικός με το χιούμορ τους. Είναι πολύ εύκολο για αυτούς να παρασυρθούν και να αφιερώσουν μια ώρα λέγοντας κάτι που χάνει την κωμική του γοητεία πολύ νωρίς.


Spread the love

Αφήστε μια απάντηση