You are currently viewing Συνεργασία με την Νέα Ιατρική Υπεύθυνη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Πανιώνιου Κερατσινίου: Ευγενία Αγριδιώτη

Συνεργασία με την Νέα Ιατρική Υπεύθυνη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Πανιώνιου Κερατσινίου: Ευγενία Αγριδιώτη

Spread the love

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την νέα ιατρική υπεύθυνη της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Πανιώνιου Κερατσινίου, την κυρία Ευγενία Αγριδιώτη. Η κυρία Αγριδιώτη, με την πολυετή εμπειρία και τις εξειδικευμένες γνώσεις της, έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας και να διασφαλίσει την υγεία και ευεξία των αθλητών μας.

Η Ευγενία Αγριδιώτη ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως ΔΕ βοηθός νοσηλευτή, με ειδικότητα στη νοσηλευτική χειρουργείου και ως εργαλειοδότρια. Η ειδικότητά της την καθιστά απόλυτα ικανή να διαχειριστεί τις απαιτήσεις και τις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν σε μια αθλητική ακαδημία. Με 12 χρόνια εμπειρίας στον νοσηλευτικό κλάδο, η κυρία Αγριδιώτη έχει συνεργαστεί με διάφορες ακαδημίες στο παρελθόν, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία στην παροχή πρώτων βοηθειών, στη διαχείριση τραυματισμών και στην υποστήριξη της φυσικής αποκατάστασης των αθλητών.

Η νέα μας ιατρική υπεύθυνη δεν φέρνει μόνο την τεχνογνωσία της αλλά και ένα βαθύ αίσθημα ευθύνης και φροντίδας για τους νέους αθλητές. Η παρουσία της στην ακαδημία μας αποτελεί εγγύηση για την υγεία και την ασφάλεια των παικτών μας, ενώ η συνεργασία της με το υπόλοιπο προσωπικό της ακαδημίας θα βοηθήσει στην ανάπτυξη και υλοποίηση προγραμμάτων πρόληψης τραυματισμών και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης.

Η κυρία Αγριδιώτη δήλωσε: “Είναι τιμή μου να ενταχθώ στην ακαδημία του Πανιώνιου Κερατσινίου και ανυπομονώ να συμβάλλω στην υγεία και την ανάπτυξη των νεαρών αθλητών μας. Η εμπειρία μου σε συνδυασμό με το πάθος μου για την αθλητική ιατρική θα είναι η βάση για μια επιτυχημένη συνεργασία.”

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Ευγενία Αγριδιώτη θα φέρει νέες ιδέες και πρακτικές που θα ενισχύσουν την ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών της ακαδημίας μας. Καλωσορίζουμε την κυρία Αγριδιώτη στην οικογένεια του Πανιώνιου Κερατσινίου και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο της ρόλο.

Επισκέψεις άρθρου 300973


Spread the love

Αφήστε μια απάντηση